
קצר: חדשות הנגב
מרץ 9, 2011לא לדאוג, מבשלת הנגב לא הוציאה בירות חדשות – הן פשוט חדשות לי. אישה יקרה השאירה זוג בקבוקים אצלי במקרר לפני כמה שבועות ואיכשהו הם נשכחו בין שרדונה אוסטרי לשורש לבן (צרעה, לא הירק). בירות בוטיק לא מפוסטרות לא מחזיקות מעמד המון זמן בבקבוק, וזה בדיוק מה שעזר להכריע את הכף ולשדרג את ארוחת הערב.
נגב אמבר אייל – מעורפלת מאוד ויותר מהכל היא מאלטית. וטעימה. חמצמצה במידה, רעננה, מרווה ומתאימה כמו כפפה לאוכל. בלי הרבה מילים, לשתות ולהנות. אחוז אלכוהול רגוע (4.9%) עוזר לה להחליק בקלות ולבקבוק להתרוקן בכמה רגעים.
נגב פורטר אלון -קצת שוקולד ועישון, מתיקות מסתתרת מאחוריהם, מרקם קרמי וחלק עם מרירות רגועה ונעימה. אני אוהב אותן קצת יותר יבשות וחמצמצות כמו הפורטר של ליבירה, אבל זו בירה מוצלחת בפני עצמה שתפקדה מצוין כדג'סטיף.
שורה תחתונה: לחפש את הקקטוס…
כמה חבל שהשבוע נפל דבר במבשלת הנגב.
תוכל להרחיב?