h1

המעבדה בסדר / שרדונה בשישי

ספטמבר 12, 2010

בבעיות במעבדה כתבתי שעבור העוסקים במדע מפחיד לעשות אותה מדידה פעמיים ולקבל תוצאות שונות. יש צד שני למטבע – ותמיד נעים לקבל אותה תוצאה כשחוזרים על המדידה. אם נפסיק שניה עם החנוניוּת – מה שבאמת נעים זה לשתות יין טב, עם אישה יפה, לצד אוכל טעים – וככה נראה ערב שישי שלנו

עמק האלה, שרדונה 2008 – צריך לתת לו כמה רגעים להתחמם בכוס ואז הוא מתחיל לתת את מה שיש לו להציע. אני לא הולך לנבור בטעמים ובריחות – היין מחבר בצורה חלקה פרי טוב עם חבית, ונותן תוצר שלם, נעים ומאוזן. החבית כאן היא לא תיבול בלתי-מורגש ברקע אלא חלק לא מבוטל מהתחושה של היין – אבל מצד שני לא באה על חשבון התחושה של הפרי אלא מוסיפה לה נפח, טעמים ועניין. כמו בצירים אחרים – מדובר כאן על אחד מיינות השרדונה המוצלחים בארץ לטעמי, במיוחד מבחינת השימוש המושכל בעץ. והמעבדה? שמחתי לגלות שמאז ההשקה של היין לפני חצי שנה, רשמי הטעימה שכתבתי מתארים היטב את היין ששתיתי בשישי. 75 ש"ח, אני אקנה עוד.

One comment

  1. ועל זה כבר אמר מאו צה טונג כי לעולם אינך יכול להכנס לאותו נהר פעמיים, היות ובפעם הבאה שתכנס לנהר, הנהר לא יהיה אותו נהר ואתה לא תהיה אותו אדם… שתהיה שנה טובה גדושת אלכוהול איכותי (והצלחות במעבדה…)



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s