
קצרצר: הצצה לתרבות היין בארץ
ספטמבר 1, 2010אחרי שאבירם כץ סיפר על מי שמגדיר "בלנד קלאסי של שרדונה וקברנה" אני רוצה לחלוק חוויה משלי. ארוחת ערב סתמית במסעדת super-value צעירה, פופולרית ועתירת למברוסקו. רציתי (מיץ) יין אדום מהמבחר הרחב (3 יינות ייבוא של ~20 ש"ח סיטונאי) ושאלתי את הברמן איזה מהם הכי טעים. "שמע, אני אוהב את המרלו, אבל אם אתה רוצה יש לנו גם קברנה סוביניון, שזה כידוע ערבוב של שני זנים"
נו, ברמן עם הומור זה חשוב.
שאלת אותו לפחות לאיזה שני זנים הוא התכוון?
לא התחשק לי בלנד אז הזמנתי את המרלו וניסיתי לשמור על פני פוקר…
שנאמר-
"מרלו או קברנה, מה זה משנה??"