h1

קצרצר: הצצה לתרבות היין בארץ

ספטמבר 1, 2010

אחרי שאבירם כץ סיפר על מי שמגדיר "בלנד קלאסי של שרדונה וקברנה" אני רוצה לחלוק חוויה משלי. ארוחת ערב סתמית במסעדת super-value צעירה, פופולרית ועתירת למברוסקו. רציתי (מיץ) יין אדום מהמבחר הרחב (3 יינות ייבוא של ~20 ש"ח סיטונאי) ושאלתי את הברמן איזה מהם הכי טעים. "שמע, אני אוהב את המרלו, אבל אם אתה רוצה יש לנו גם קברנה סוביניון, שזה כידוע ערבוב של שני זנים"

כן, ידוע שההורים הגנטיים של קברנה סוביניון זה קברנה פרנק וסוביניון בלאן

3 תגובות

  1. נו, ברמן עם הומור זה חשוב.
    שאלת אותו לפחות לאיזה שני זנים הוא התכוון?


    • לא התחשק לי בלנד אז הזמנתי את המרלו וניסיתי לשמור על פני פוקר…


  2. שנאמר-
    "מרלו או קברנה, מה זה משנה??"



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s