h1

הזדמנויות להקלת השרב

יולי 29, 2009

חם. ממש חם לי. זו כנראה הסיבה העיקרית שהבלוג מעט נטוש לאחרונה, אבל אל דאג – העניינים צפויים להשתנות בקרוב. בנתיים הצטברו באימייל כמה אירועים, רובם במוטיב של צינון האווירה הרותחת-מבעבעת שבחוץ.

נתחיל מבירמאסטר שמזמינים ל-בירה פאלוזה – פסטיבל בירה נודד בין פאבי הדאבלין בהרצליה (אוגוסט), ירושלים (ספטמבר) ורחובות (אוקטובר). בתוכנית מוזיקה, משחקים וכמובן הרבה בירה. 30 ש"ח כניסה, 12 ש"ח לכוס 200 מ"ל. מתי? 4-5 באוגוסט בדאבלין הרצליה, עוד פרטים – בקישור.

באיש הענבים לא הסתפקו בהגברת המזגן והם מזמינים לבית פתוח של יינות לבנים. מעין remake לפסטיבל שהיה במרינת הרצליה לאחרונה, אבל אני מהמר שהתנאים יהיו נוחים יותר לטעימה של מגוון היינות המקומיים והמיובאים. מלבד היין תהיה הזדמנות לפגוש גם שישה ייננים מקומיים שהפכו לחלק חיובי בנוף של איש הענבים. יום שישי הקרוב (31.07.09) בשעות 12:00-18:00. מחיר: 100 ש"ח כניסה עם 35 ש"ח החזר קניה. פרטים בקישור

בחיפה הספשל רזרב מזמין לטעימה שכותרתה "צפון מזרח איטליה – מוונטו ועד ואלדאדיג'ה, מהפינו גריג'יו ועד אמרונה". יום חמישי הקרוב (30.07.09) ב-20:30. 120 ש"ח עם החזר של 40 ש"ח. פרטים והרשמה בטל': 048361187.

בדרך היין מציעים אוגוסט מעניין עם שלל טעימות, בהן במיוחד צד את עיני ערב יינן עם ערן פיק מיקב צרעה. רשימת האירועים – בקישור.

יקב יפתחאל מזמין לחווית בציר משפחתית במהלך חודש אוגוסט. פרטים נוספים בעלון או אצל צביקה בטל' 0522824644.

ולסיום – יקב שורק שהכשיר עשרות רבות של עושי יין בארץ, לא זונח אותם לאחר הכשרתם בייצור יין ופתח לאחרונה קורס בשם מודלים עסקיים בניהול יקב בוטיק, ולמעשה מציע לאותם אנשים עם אהבה ויכולת בייצור יין להשלים את העניין עם בסיס עסקי מסוים. פרטים על הקורס ועל קורסים אחרים אפשר למצוא באתר בית הספר או בקובץ (וורד)

One comment

  1. ומה עם פסטיבל היין במוזיאון ישראל בימים ג'-ה' בשבוע הבא? עיקר שכחת!



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s