h1

רקוויאם לברברה

אפריל 7, 2009

כבר כתבתי כמה פעמים על כך שלפעמים חוזרים ליין שאהבת בעבר ולא מצליחים להבין מה מצאת בו. הדוגמה שתמיד קופצת לי לראש זה שיאון אדום: כשהייתי ממש בתחילת הדרך (בשא"ש) חיבבתי אותו ואחרי זמן לא ארוך לא הייתי מסוגל לשתות אותו. לשמחתי – הערב זה לא קרה.

חזרתי, בחשש מסוים, ליין שאהבתי במפגש האחרון איתו – לפני יותר משנתיים (לעזאזל, הבלוג מתחיל לצבור אבק).

רקנאטי ברברה

רקנאטי ברברה 2006 – אדום בהיר ושקוף, פרחוני, משהו מעושן, פרי רענן ולא בשל מידי. קליל, חמיצות דומיננטית ומעט תבלין שמוסיף חן. לא יין להתפלסף עליו – יין לפתוח עם אוכל (דגים, עוף, פסטות ברוטב שמנת) ולהנות ממשהו קל ומהנה בתמחור נוח (~55 ש"ח).

התוית הכתומה הולכת להעלם מהמדפים – וביקב סיפרו לנו שהייצור מופסק עקב העדר ביקוש של הלקוחות. אם לעוד מישהו יש מקום נוסטלגי ליין הפשוט והנעים הזה – אפשר עדיין למצוא כמה בקבוקים על המדפים. כדאי לשתות בקרוב.

חג פסח שמח!

2 תגובות

  1. כן, גם אני אהבתי פעם את הברברה, אבל עם הזמן הוא טועם אצלם יותר ויותר עצי ושטוח. דווקא השנה במעברות הם נתנו לטעום את הרוזה שלהם שמבוסס עליו (וזה לא עשה לו טוב לדעתי, אני רוצה את הרוזה שלי יותר מרענן ליום קיץ מאשר יבש)


  2. לא יודע לגבי עצי ושטוח, אבל אני חושב שאפשר להסכים שב-50 ש"ח זה יין לא יומרני, נעים עם אוכל, ושובר שגרה מתבנית המרלו-קברנה.



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s