h1

שבועות, והעיר חיפה כמרקחה…

יוני 2, 2008

השנה בניגוד לשנים קודמות, ארגון האירוע ביכורי גבינות ויין בחיפה עבר מידי הספשל רזרב לחנות היין והסיגר השכנה. הספשל רזרב מארגן אירוע משלו – ולדעתי אנחנו הצרכנים רק מרוויחים ומקבלים שני אירועים מעניינים ומגוונים – כל אחד מהם עם יתרונות משלו. קצת פרטים:

"זבת חלב ודבש" (הספשל רזרב)

יקבים: אבידן, אמפורה, בזלת הגולן, ברבדו, גינתון, זאוברמן, יפו, יפתחאל, יתיר, כפיר, מישר, מוני, מרגלית, מילס, סגל, עמק האלה, ענתות, פלאם, קדיתא, רימון, תבור ותשבי. בנוסף מציגים שמני זית ורשימה של מחלבות וגבינות – מהארץ ומהעולם. לחמים, קונדיטוריות, מרציפן ועוד.

הרצאות וטעימות: רשימה ארוכה ומרשימה, כאשר בולטים בה לדעתי טל פלטר, ד"ר מרגלית, טעימה השוואתית בין הספשל אדישן של זאוברמן (השקה) וקדיתא, ועוד.

זמנים ומחירים: יום חמישי (5.6) משעות הצהריים ועד יום ראשון (8.6) בצהרים. הכניסה ליריד חופשית, השתתפות בסדנה או בטעימה מודרכת – 65 ש"ח, סדנה שלישית בחינם, חופשי יומי ב-145 ש"ח והחזר קניה של 30% מערך ההשתתפות.

אירוע שבועות בספשל רזרב בחיפה

"ביכורי יין וגבינות" (היין והסיגר)

יקבים: בנימינה, דלתון, יפו, כרמל, צרעה, רימון, רמה"ג, רקנאטי, אסף, טוליפ, טפרברג, סוסון ים, ססלוב, עגור, ציון, צ'ילג, רמים, שילא ותניה. יינות מיובאים מבחברות שקד, הכרם והסקוטית. בנוסף דוכנים של גבינות, שוקולטריירים ושמן זית.

הרצאות: אורנה צ'ילג (צ'ילג), עידן לוינסון (רקנאטי), אסף פז (בנימינה, ויתקין), גיל שצברג (רקנאטי), ברי ססלוב, זאב דוניה (סוסון ים), ועוד.

זמנים ומחירים:  4-6 ביוני, ב- 4-5 ביוני בין השעות 17:00-23:00 וב-6 ביוני בין השעות 10:00-17:00. מחיר כניסה 45 ש"ח כולל הרצאות והקרנות סרטים. קישור לאתר האירוע עם לו"ז הרצאות ופרטים נוספים.

2 תגובות

  1. כבר הרבה זמן שלא ביקרתי כאן, וחבל שכך. אם כבר אירועים בחיפה, אז אמנם קצת באיחור, אבל ביום שישי היה ערב סינגל-מאלטים בפאב הדאנק (במושבה הגרמנית) כשכל הסינגל-מאלטים ב-30% הנחה. קודם כל ובלי קשר לערב, זה הפאב החביב עליי, שנית, יש להם מבחר עצום של וויסקי ביחס לכל פאב אחר שהייתי בו, שלישית, יש להם בארמנים שבהחלט מבינים עניין ורביעית, בניגוד מוחלט לתרבות שעות היציאה השערורייתית שקיימת בארץ, הם פותחים כבר בשעות הצהריים או הערב המוקדמות.

    התגלית של הערב מבחינתי היה וויסקי אירי בשם קונמרה, בדרך כלל אני דווקא חסיד של הסקוטים, אבל מסתבר שדווקא את הווייסקי הזה מייצרים בשיטה הסקוטית (רק שני זיקוקים). מומלץ בחום.


  2. ברוך שובו הוא העטלף, הדאנק יבדק בהזדמנות – תודה על ההמלצה.



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s