h1

עוד לבן מוצלח

אוגוסט 4, 2007

למעט בחינות, נחתם השבוע בשעה טובה הסמסטר. ממש טובה. בלי חגיגות מסודרות או משהו בסגנון, עוד ארוחה שקטה של שישי בערב. על השולחן תפ"א אפויים בשמן זית, ירקות קלויים בתנור, ורצועות עוף מוקפצות שהשריתי במרינדה שאלתרתי במקום מתפוז סחוט, דבש, סויה, יין לבן, גרגרי חרדל טחונים, שום קצוץ ותבלינים. חצי שעה לפני הארוחה ועד הביסים האחרונים התלווינו באחלה יין

רקנאטי סוביניון בלאן 2006

הפעם אתחיל מהסוף – פשוט יין כיפי ונעים. יש בו הכל, ובמידה: פרי נעים, עשבוניות, גוף קל, וחמיצות בדיוק במידה טובה לתת איזון ורעננות אבל בלי להשתלט. הכל מאוזן, מרוסן, ועשוי היטב. היין לא מתפוצץ ומוצחן, אלא אומר את דברו באלגנטיות מאוזנת, ולאורך הבקבוק אפשר לשים לב לריחות וטעמים חדשים.

יותר מוצלח מהפעם הקודמת שטעמתי אותו בטעימה מוקדמת בביקור ביקב. יתמודד יפה עם הרבה סוגי אוכל שתעמידו מולו, כמו למשל פסטה ברוטב שמנת, דגים, עוף וגבינות עדינות. היין עולה בסביבות 45 ש"ח, ונותן תמורה למחיר. זה מה שערן חשב.

רקנאטי סוביניון בלאן

2 תגובות

  1. […] לקלה – סוביניון בלאן, אבל משם ההתלבטויות היו קשות. רקנאטי הוא אולי החביב עלי מכולם, ורמת ערד היה מוצלח ויחמיא […]


  2. […] אבל האם מצדיק את תואר הרזרב – כלומר, מחיר של כ-50% יותר מהבציר הקודם? לטעמי 2006 היה יין מצויין – מציאה במחירו (~40 ש"ח), והוא […]



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s