h1

ארוחה לבנה

אוגוסט 4, 2007

בדיוק אתמול אמרתי לשותפים לארוחה שאנחנו כנראה אוכלים ושותים יותר טוב מהסטודנט הממוצע. היום המשכנו את המגמה. לארוחת ערב ספונטנית הגשתי למנה ראשונה לחם שום מחלה מתוקה לצד ברי וקממבר. למנה עיקרית רביולי תרד וגבינה ברוטב שמנת ויין לבן שכלל גם בצל, שום, מוסקט גרוס, שמן זית ותבלינים. כל זאת לצד…

רמת הגולן, גמלא סוביניון בלאן 2006

סוג של סגירת מעגל, כמעט שנה אחרי פתיחת הבלוג אני חוזר ליין מהפוסט הראשון, בציר אחד אחרי. או שהיין יותר מוצלח מהבציר הקודם, או שהטעם שלי השתנה קצת.

צהבהב חיוור פותח בליים, קליפת הדרים, ממשיך לגוף קל, חמיצות ערה, רמז מינרלי עם אשכוליות, סיום בינוני וחמוץ.

עשוי מדויק ונקי, יין יומיומי ומהנה שמציג ביטוי חמצמץ לזן וכדאי לשתות אותו עם אוכל. פחות מעניין מזה של רקנאטי ששתינו אתמול, אבל במחיר של 30 ש"ח הוא לא יומרני, ונותן תמורה למחיר. שווה להחזיק אחד במקרר לערב ספונטני באמצע השבוע.

גמלא סוביניון בלאן

One comment

  1. שאלה מעניינת. האם הטעם שלך השתנה או שהבציר פחות מוצלח. אני אלך על האופציה הרומנטית ואומר שהטעם שלך השתנה, ולטובה.



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s