
חביתו'ש?
ינואר 27, 2007הבקבוק התגלגל לידי בראש השנה, והמתין עד אמש. למרות שההתאמה ה'קלאסית' היא לאיזו מנת בקר עשירה, הגשתי אותו לצד ניוקי בטטה ותרד, ברוטב עגבניות עם קוביות בטטה, כאשר לפתיחה לאחר המרק הוגשה גבינה כחולה נחמדה על לחם. ארוחת שישי פשוטה ולא יומרנית
שחור אטום הופך לרובי עמוק בקצוות, אף עשיר בפרי אדום, ריבתי, ברקע ניתן להרגיש בווניל ובנגיעות עץ קלוי. גוף בינוני-קל, קצת דליל, חושף טאנינים ועוד פרי, נגיעה מרירה הופכת להשפעת עץ חדש די מורגש לקראת הסיום, מכניס תבלון מפולפל, ממשיך במגמה זו בסיום הבינוני, הכולל פרי שנעלם יחסית מהר, וממשיך בטאנין יבש עם תיבול ורמז קל למרירות
לא יין רע, אבל גם קשה לי להגיד שמדובר ביין מוצלח במיוחד. רעיון המיתוג לדעתי מכוון לסדרות הביניים של הסופרמרקט, שם הוא נמכר ב-40 ש"ח עבור בקבוק 500 מ"ל (שמצליח לא רע להסוות עצמו לבקבוק 750 מ"ל). האף עשיר ומפתה, אבל הגוף קל מידי לטעמי, המרירות יוצאת משליטה מידי פעם, והעפיצות מאוזנת בצורה חלקית בלבד ע"י הפרי. הסדרת ממתגת את נושא העץ, ומצהירה בגאווה על חזית התווית "20 חודשי חבית", אך לדעתי מדובר בשימוש לא מוצלח במיוחד בעץ, בפרט שימוש היתר בעץ חדש
להשאיר תגובה