h1

גמלא מרלו 2004

דצמבר 30, 2006

ערב שישי הועבר ברוגע פסטורלי שאולי רק הצפון הרחוק והקר יכול להציע, והיה הפסקה חביבה בין שנת אחה"צ לבין שנת הלילה. הנציג האחרון מהאדומים בסדרת גמלא שלא טעמתי חודרר כשעה, חילץ עצמותיו לפני האוכל

היין כהה ואטום כמעט לחלוטין, אדום מלא בשוליים. באף מרלו אופייני עם פירותיות-ריבתית של פטל, אוכמניות ועוד. בפה גוף בינוני עם מרקם מלטף ונעים, עוד פרי מתקתק, חמיצות מעודנת מאוד, סיומת בינונית ארוכה, מתקתקה ופירותית

היין נעים לשתיה, מאוזן ומייצג טוב את הזן, אבל די חד-מימדי וחסר מורכבות לדעתי. אני סקרן לטעום אותו ליד המרלו של הרי גליל לצורך השוואה, לדעתי הוא לא נופל ממנו למרות שבחמישים שקל הוא יקר ממנו בכחמישים אחוז. מסדרת גמלא אני מעדיף את הסנג'ובזה החמצמץ והרענן, ואת הק"ס העדין והחביב

 גמלא מרלו

לסיום אני רוצה להמליץ למי שמזדמן לצפון, לסטות מרחק דקת נסיעה מכביש תשעים לתוך ראש פינה לבית גיטל, ביסטרו ביתי חמים בו שתיתי אולי את האספרסו הכי טוב אי פעם. משתי דקות התבוננות בברמן אפשר לראות שהם לוקחים את העבודה שלהם ברצינות. למי שחוגג את הסילבסטר – תעשו חיים ובבקשה אל תנהגו אחרי ששתיתם. שיהיה לנו שבוע טוב

3 תגובות

  1. אני אזכור את ההמלצה הזאת
    שנה טובה.


  2. תודה וברוכה הבאה


  3. […] במשהו שיצדיק את מחירו, 85 ש"ח, הגבוה משמעותית למשל מהמרלו של גמלא, ומקביל למחיר המרלו של אמפורה, שלדעתי נותן יותר תמורה […]



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s