h1

רקנאטי ברברה 2004

נובמבר 25, 2006

ערב שישי, על השולחן צלחות עליהן מתנוססות רצועות עוף מוקפצות עם בצל, שום, גזרים, כרוב, פלפל אדום ושומשום מעל, מונחות על מצע אורז צהוב (בצל, שום, כורכום, קצת תירס). ארוחה פשוטה וצבעונית, שליוותה היטב את כוכב הערב, שחיכה פתוח בסבלנות קרוב לשעה

רקנאטי ברברה 2004

צבע רובי-כהה מרהיב, אטום במרכז, הופך סגלגל בקצוות. אף עשיר בפרי ובפריחה עם נגיעה של ווניל. הגוף בינוני, מרקם חלק ונעים, פרי נדיב- דובדבן, אוכמניות, שזיף, משהו מפולפל, וברקע חמיצות מעודנת המאזנת את מתיקות הפרי. הסיומת מתפתחת בפה, עם עוד פרי שזור בחמצמצות מרעננת, ארוכה ומשאירה בפה טעמים גם דקות ארוכות לאחר הלגימה

יין נעים, לא כבד ומהנה. איזון מצוין בין פרי חי ושוקק עם חמיצות רכה. פשוט כיף. שוב בא יקב ישראלי שלא מפחד לקחת זן לא שגרתי בנוף המקומי, ועושה ממנו משהו טוב. לא רק שהיין הוא אחד היינות הטובים ששתיתי לאחרונה, במחיר של חמישים וחמישה שקלים בלבד הוא כנראה התמורה הטובה ביותר שראיתי מזה לא מעט חודשים (לצד הגמלא פינו נואר). דברים לטעום להבא: הברברה של דלתון

רקנאטי ברברה

One comment

  1. […] בחשש מסוים, ליין שאהבתי במפגש האחרון איתו – לפני יותר משנתיים (לעזאזל, הבלוג […]



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s