h1

אירועים בתקופה הקרובה

נובמבר 13, 2006

טוב, בעקבות יאיר ושגיא, אני כותב כמה אירועים מעניינים שהולכים לקרות, בין היתר בוז'ולה. אז נתחיל מבוז'ולה באמת

ב'דרך היין' החגיגות מתקיימות ביום רביעי (ת"א ואור יהודה) וביום חמישי (נס ציונה ומודיעין), ומציעים שם ירדן פינו נואר 2003, סוסון ים גאודי, פונטרוטולי ופלסקו מאיטליה, ז'אדו בוז'ולה קרו, דלתון זינפנדל, דלתון שיראז רזרב. נשמע מעניין. צריך להזמין מקום מראש, המחיר – 45 ש"ח מתוכם חמישה עשר שקלים זיכוי לקניית יינות מהטעימה. פרטים נוספים

ב'ספיישל ריזרב' בחיפה מציעים ביום רביעי בר יינות צרפתיים, מזנון עפ"י יונתן רוימי, ב-150 ש"ח לאדם. ביום חמישי טעימת יינות ביכורים ישראליים ויינות צעירים מבציר 2006 – בחינם, החל משמונה וחצי בערב. פרטים נוספים: 04-8361187

חגיגת בוז'ולה בבית היין במעברות, ביום חמישי החל משבע בערב, כולל חשיפת גולן גמאי נובו 2006 החדש. פרטים נוספים

רשימת מקומות שחוגגים בוז'ולה עם בנימינה נובו

ולעניינים שאינם בוז'ולה: שוב דרך היין, טעימות יום שישי החודש כוללות השבוע (בין השאר)  יינות דרום צרפת ויקב לואי ז'אדו מבורגון, ובשבוע הבא פסטיבל יינות רופינו, שניהם נשמעים מעניינים מאוד

יואב יער מהסופר-דרינק ברמה"ש, בשיתוף עודד כהן עורכים ביום רביעי הבא ערב טעימת יינות פיאמונטה במרתף החנות. המחיר – 100 ש"ח מתוכם חמישים החזר קנייה ליינות מהטעימה. בטעימה ישתתפו שמונה יינות ממספר יקבים, ויהיה כיבוד קל. לפרטים נוספים: 03-5497707

 

 

4 תגובות

  1. תגיד, איך הולכות הטעימות האלה בדרך היין? ממש טעימה, או שסתם פותחים דלפק עם כמה בקבוקים פתוחים (כמו שראיתי שם פעם)?


  2. טעימות יום שישי – פשוט יש סטנד בחנות שמאויש ע"י עובד של חברת שקד, או של היקב שעושה את הטעימה, יש סלסלות כוסות, וטועמים. לרוב מדובר על 4-6 יינות (כמו שאפשר לראות בפוסטים שלי של טעימות יום שישי). בנוסף יש גם בצד קצת בגטים עם שמן זית איכותי, וזהו בערך. המטעימים לרוב יודעים להסביר היטב על מה שהם מטעימים, כמו למשל בטעימת יקב פלטר אותה הטעים אח של טל פלטר היינן הראשי (מצטער, לא זוכר את שמו). מדובר במשהו קטן ואינטימי, הזדמנות מצויינת לדעתי להתוודע לדברים חדשים. אה, וכמובן שלרוב היינות בטעימה נמצאים בהנחות כאלה ואחרות


  3. אה, אז בפעם האחרונה שראיתי דלפק כזה בדרך היין, אף אחד לא הסביר כלום, גם לא הציע כלום, סתם עמד שם מישהו ונראה משועמם וכשבקשתי לטעום, מזג לי משהו והסתפק ב"זה נחמד". בקיצור, לא חוויה שתגרום לי לחזור שנית במיוחד. ):


  4. אם מותר לשאול, באיזה סניף מדובר? האם זה מהתקופה האחרונה? בכל מקרה, מניסיוני עם טעימות, הרבה פעמים צריך להראות טיפה התעניינות ואז המטעים רואה ששווה להשקיע את הטרחה ולעניין אותך ביין

    מה גם שמתחת לגיל שלושים אני לא נכנס כנראה לפרופיל צרכן היין הממוצע, לכן אחרי שני משפטים או שאלה רצינית על היין מתאפשר לו להבין שלא עומד מולו מישהו שסתם מנסה "לטעום יין חינם כי זה מגניב", או משהו בסגנון

    יכול גם להיות שנפלת על מטעים לא רציני. יצא לי בטעימה של יקב ישראלי גדול ומכובד (לא בדרך היין) לעמוד מול מטעים שאם להתנסח בעדינות, ידע הרבה פחות ממני בנושא, ואני סתם חובבן

    בקיצור – דרך היין זו רשת מאוד מקצועית, ובמקומך הייתי נותן להם עוד הזדמנות



להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s