
פורטוגל? איטליה? ישראל?
אוגוסט 31, 2007שמעתי על היקב האקספרימנטליסט הזה, על מחיריו – הגבוהים בארץ, ועל תעוזתו. בכל זאת הופתעתי.
זאוברמן לימיטד אדישן 2003
צבע ארגמן עמוק שקוף למחצה. הרחה ראשונה מפתיעה: פורט?? צימוקים, פרי בשל, סוכריות גומי, ותבלינים. גוף בינוני-מלא, מתוק, יובש טוב, עץ משולב. סיום בינוני-ארוך ויבש.
אמרונה? פורט? לא ברור. מרוכז, מתוק, מתובל ומעניין. 16.1% (!) אלכוהול (ללא חיזוק), מיוצר בשיטה הדומה לאמרונה המבוססת על ייבוש אשכולות הענבים לקבלת יין מרוכז ומלא. מחיר בסביבות 400-450 ש"ח, אם תצליחו להשיג בקבוק. ניסיוני ומעניין מצד אחד, מצד שני אני מאמין שאפשר לקנות את הדבר האמיתי ומאיכות טובה במחיר הזה. להרפתקנים ולסקרנים.
[...] לנסות דברים חדשים. כאן אספר על חלקם « יקב כפיר פורטוגל? איטליה? ישראל? » ענבים. ענבים משובחים. אוגוסט 31st, 2007 כמו בבית [...]
450 ש"ח?
לא קצת מופרז ? מה אנחנו נובורישים?
:)
בזבוז כסף.
לא פורט ולא אמורנה וניתן למצוא במחירים זולים את שני סוגי היינות האלה מוצלחים יותר מאשר הזאוברמן.
[...] אחד מאלה, אבל אני אשמח לפגוש את היינות בטעימות כמו אצל איש הענבים או בפורומים [...]